Heimasíðan hjá Føroysku barnhjálpini

Børn í Senegal gera jólakort til stuðulsforeldrini

December 7th, 2008 Posted in Uncategorized

 

 

 

 

Fyri umleið tveimum mánaðum síðani gjørdi ABC barnahjálp í Föroyum av at royna at skaffa stuðlar til börn í Dakar í Senegal. Avgerðin bleiv tikin í sambandi við vánaligu fíggjarstöðuna í Íslandi, sum eisini rakar ABC barnahjálp har yviri meint. ABC barnahjálp í Føroyum vónar at fáa stuðlar til 100 börn í Senegal. Eftir tveim um mánaðum hevur ta eydnast at fáa stuðul til meira enn 40 börn frá föroyskum stuðulsforeldrum. So ikki sigast annað, enn at tað hevur gingið væl, og tað eru vit inniliga takksom fyri.

 

Á myndini síggja vit eina íslendska kvinnu, Edda Lina, sum í eina tíð hevur arbeitt fyri ABC barnahjálp í Senegal. Saman við einum av børnunum er hon í ferð við at gera jólakort at senda stuðulsforeldrunum.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.