Joe er heppin

Written by runa on 20/09/2016. Posted in Tíðindi

joe

Joe er heppin, tí hann hevur fær stuðul úr Føroyum og gongur nú í skúla.

Í Rockhole í høvuðstaðnum Monrovia í Liberia eru nógv børn, ið stríðast og strevast fyri at lívbjarga sær og familjuni. Joe var ein av teimum, men nú hevur hann fingið stuðul úr Føroyum, soleiðis at hann kann ganga í skúla og kann fáa eina útbúgving.

Við at stuðla børnum í Liberia, kanst tú vera við til at sleppa teimum undan hesum tunga arbeiðinum. Vilt tú stuðla einum av hansara vinum í Rockhole, kanst tú skriva til okkara á andrea@barnahjalp.fo. Um tú vilt vita meira, kanst tú ringja til Hildu Viderø á tlf. 222085.

joe5

Nú er lætt at stuðla

Ring 90 56 05 og
tú hevur latið kr. 100
til Føroysku barnahjálpina

Tú kanst eisini stuðla við at nýta PayPal knøttin í bjálkanum omanfyri

Konta í Norðoya Sparikassa
9865-103.480.9