Skúlin liðugur í februar

Written by runa on 17/09/2008. Posted in Uncategorized

Á myndini sæst fyrsta byggistig av skúlanum, sum ABC barnahjálp letur byggja nær Monrovia, høvuðsstaðnum í Liberia. Millum skúlan og gentuhúsið er ein brúgv gjørd á 2. hædd. Brúgvin fer eisini at tæna gentunum sum regnskjól undir regntíðini.

Arbeiðið við at byggja skúlan hevur ligið stilt eina tíð, meðan bíðað hevur verið eftir pengum at gera hann lidnan. ABC barnahjálp væntar at fáa peningin til vega um mánaðarskiftið, septembur, oktobur. Gongur sum ætlað, verður skúlin liðugur í januar ella februar.

Skúlin er ætlaður foreldraleysum og gøtubørnum. Sambært metingum hjá UNICEF eru 250.000 foreldraleys børn í Liberia.

Nú er lætt at stuðla

Ring 90 56 05 og
tú hevur latið kr. 100
til Føroysku barnahjálpina

Tú kanst eisini stuðla við at nýta PayPal knøttin í bjálkanum omanfyri

Konta í Norðoya Sparikassa
9865-103.480.9