Stuðulskonsert í Løkshøll

Written by runa on 03/04/2022. Posted in Tíðindi

Leygardagin 9. apríl klokkan 16:00, verður stór stuðulskonsert í Løkshøll til frama fyri Føroysku Barnahjálpina og Ukraine. Konsertin er í sambandi við, at tað eru liðin 15 ár, síðani Barnhjálpin varð stovnað. Helvtin av innkomna peninginum fer til hjálp til neyðstødd børn Ukraine.

Stór stuðulskonsert í Løkshøll fyri Barnahjálpina og børnum Ukraine – Keyp atgongumerki her

Til ber eisini at stuðla í sambandi við konsertina á kontu í Norðoya Sparikassa – konta 9865 – 3113951. Helvtin av stuðlinum fer til stuðul til neyðstødd børn í Ukraine. Hin helvtin fer til menningararbeiðið hjá Barnahjálpini í Liberia, Senegal, Filipsoyggjunum, Nigeria og Pakistan. Viðmerk flytingina stuðulstiltak. 

 Millum luttakarnar verða, Lena Andersen & Niclas Johannesen, Ólavur á Váli Olsen, Herborg Torkilsdóttir, Kim Hansen, Jens Marni Hansen, Signar í Homrum, Asta Højgaard & Pætur við Keldu, Dreingjakórið undir Brúnni, Jona á Váli Olsen & Ása Helena Brynjarsdóttir og Ingi Poulsen. Vertur fyri konsertini verður Ásbjørn Berthelsen. Øll hesi stuðla konsertini við at luttaka ókeypis. 

Á konsertini verða burturlutaðir tríggir góðir vinningar, harímillum ein ferð fyri tvey við bili við Norrønu. 

Barnahjálpin 15 ár

Ætlanin var at hava eina stuðulskonsert í desember í fjør, á sjálvum 15 ára stovningardegnum hjá Føroysku Barnahjálpini. Korona gjørdi, at konsertin mátti útsetast. Síðani er kríggj brostið á í Ukraine og nevndin hevur gjørt av, at helvtin av inntøkunum av konsertini skulu latast til hjálp til neyðstødd børn í Ukraine. Tað er Angelina Johannesen, sum er úr Kharkiv í Ukraine, sum er millumfólk millum Barnahjálpina og móttakararnar av hjálpini. Hon hevur samband við fleiri fólk í Ukraine, sum taka sær av foreldraleysum børnum. 

Frágreiðing frá Ukraine og Nigeria

Á konsertini fer Angelina at greiða stutt frá støðuni í Ukraine. Eisini kemur Ijeoma Akpu, sum er úr Nigeria, at greiða frá um støðuna í heimlandi sínum. 

Fyriskipað konsertina hava Charlotta og Ólavur á Váli Olsen. 

Atgonumerki til konsertina á 250 kr. kunnu keypast á loksholl.fo

Nevndin fyri Føroysku Barnahjálpina

Rúna Sivertsen, forkvinna

Andrea Niclasen, næstforkvinna og skrivari

Charlotta á Váli Olsen, peningarøkil

Ólavur Asafsson Olsen

Ijeoma Akpu

Nú er lætt at stuðla

Ring 90 56 05 og
tú hevur latið kr. 100
til Føroysku barnahjálpina

Tú kanst eisini stuðla við at nýta PayPal knøttin í bjálkanum omanfyri

Konta í Norðoya Sparikassa
9865-103.480.9